Eurometal : Georges gaat – Daniel komt

Gepost op 01/04/2019

Na 15 actieve jaren als algemeen directeur van Eurometal, laat Georges Kirps het roer over aan zijn opvolger, Daniel Guinabert.

De Luxemburger Georges Kirps is jarenlang de verpersoonlijking van Eurometal geweest. Zijn buitengewone kennis van de staaldistributie heeft hij in alle hoeken van Europa gedeeld als gastspreker in allerhande colloquia of als organisator van talrijke staaldistributie-events, niet in het minst van zijn eigen events : Steel Net Forum en de verschillende regionale meetings die Eurometal organiseert voor steel service centers en traders.

Op 1 april 2019 heeft Georges de fakkel overhandigd aan een opvolger uit dezelfde ArcelorMittal-stal als hemzelf: de Fransman Daniel Guinabert, die reeds in het bestuur van Eurometal zetelde. Georges zal nog een poosje actief blijven bij Eurometal om Daniel in te werken.

Belmetal spreekt haar waardering uit voor het werk die Georges Kirps voor Eurometal heeft geleverd en wenst Daniel Guinabert veel succes toe met zijn nieuwe functie.

Lees meer